Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fakt, že ve třináctém ročníku v porotě StarDance neusedne Zdeněk Chlopčík (67), Česká televize nepovažuje za nic objevného ani skandálního. Prý to tak chodí a fanoušci pořadu se tím nemají dál zabývat. Co na to říká on sám?

Poté, co médii probleskla zpráva o konci obávaného, leč velmi oblíbeného porotce, bylo na Kavčích horách docela haló. Není divu, že tiskové oddělení nedlouho poté přispěchalo se zprávou, která vše měla uvést na pravou míru.

„V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým,“ uvedla kreativní producentka Lucie Kapounová.

„Je to rozhodnutí ČT a já se k němu nemám důvod vyjadřovat,“ napsal Super.cz Chlopčík, který se o svém dlouholetém angažmá dál bavit odmítl. A už vůbec nechtěl komentovat fakt, že ho nahradí Jan Tománek, který v minulé řadě tančil s Ivanou Chýlkovou. Z jeho slov je patrné, že zřejmě nešlo o úplně pohodový a bezbolestný rozchod.

Bez povšimnutí situaci naopak nenechali diváci StarDance, na které šly mrákoty, když se o škatulatech v jejich oblíbené soutěži dozvěděli.

Reklama

Další články

Načítám