Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden šokoval Štěpán Kozub (28) své fanoušky oznámením, že ruší svá vystoupení a stahuje se na nějakou dobu i ze sociálních sítí. Důvodem byl jeho zdravotní stav. Herec a bavič následně přiznal, že se léčí s komplikovaným plicním onemocněním.

Přestože si chtěl dát od všeho pauzu, za podporu fanoušků je natolik vděčný, že se jim po pár dnech léčby opět ozval. „Už mě ty kortikoidy, antibiotika a různá …tika nebaví! Je to dost náročný týden plný chemie a čekání,“ svěřil se na sociální síti Štěpán Kozub, který se podle všeho cítí už o něco lépe. Na konci roku byl údajně jeho zdravotní stav natolik vážný, že měl být kvůli nízké tepové frekvenci a náběhu na slabý infarkt dokonce hospitalizován.

„Zítra mě čeká důležité vyšetření, a jestli dopadne dobře, tak se brzy vidíme! Věřím, že ano! Budu sice muset nastavit trošku jiné pracovní tempo, ale to nevadí,“ svěřil se v neděli na svém instagramovém účtu Kozub, který si čas zpříjemnil hudbou. „Z dlouhé chvíle jsem si vytáhl CAJON (‚kachon‘) a trošku si zaplácal do své oblíbené skladby od Monkey Business. Děkuji za podporu!“ dodal herec.

V pondělí ráno pak sdílel skvělé zprávy. „Je to dobré, výsledky dobré, cítím se dobře,“ prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám