Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) se těší z dalšího velkého životního kroku její tříleté dcery Ruminky. Rozkošná holčička totiž začala chodit začátkem roku do školky.

„Moje malá školkačka. Dlouho jsem se rozhodovala, čekala na ten správný čas. Nechtěla jsem, aby plakala, vím, že to k tomu často patří a rodiče nemají jinou možnost než děti do školky dát, aby mohli do práce. A většinou jsou dětičky po ochodu rodičů za 5 minut vysmáté a spokojené. U nás je to trochu jinak, svoji práci si dokážu maximálně přizpůsobit Rumince, ale cítila jsem, že už potřebuje kolektiv dětí, režim a hrát si se svými vrstevníky,“ svěřila se Monika Bagárová k příspěvku na sociálních sítích, který mapuje jejich den.

„Nejnáročnější je vstávání, někdy ji budím 40 minut. O půl 9. chodí spinkat, ale když po školce usne na 3 hodiny, tak jako včera, tak večer usne ve 22:30,“ dodala krásná zpěvačka s informací, že je Ruminka ve školce moc šťastná a spokojená. Zároveň se zeptala zkušených maminek na pár rad ohledně spánku, ale také vstávání.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta rad, ale také milých zpráv. Dle mladší sestry Moniky Bagárové Natálie si už Ruminka dokonce našla ve školce kamarádku.

Pokud jde o samotnou zpěvačku, tak má před sebou pořádně nabitý rok. Čeká ji totiž největší koncert v životě. A to v pražské O2 areně, který si nadělí i ke svým třicátým narozeninám.

„Tím, jak se (Ruminka) narodila, tak se spousta věcí v rámci té muziky zastavila. Jsem strašně ráda, že najednou přišel Leoš a přišel s tímto nápadem, nějakou dobu předtím už jsem začala víc fungovat. Vydala jsem cédéčko Silnější, song Vysněná, který je pilotní, ale je to pro mě obrovská věc, mám k tomu obrovskou pokoru a respekt,“ svěřila se Monika Bagárová nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám