Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slabost pro něžnější pohlaví je u oscarového Leonarda DiCapria (49) dobře známá, ale polibku s dvaadvacetiletou blondýnkou z Plaboye Hieke Konings bude zřejmě litovat. Modelka se totiž podělila o svou zkušenost s hollywoodským věčným mládencem a Leo z toho nevyšel zrovna nejlépe.

Konings tvrdí, že se s DiCapriem setkala v jednom nočním klubu pouze pro zvané a došlo mezi nimi k polibku. V rozhovoru pro nizozemský Playboy, na jehož obálce se Hieke objevila, si vzpomněla na inkriminovanou noc. „Bylo to v jednom VIP klubu v Los Angeles, kam se dostanete pouze na pozvání. Viděla jsem ho tam sedět v černé mikině a černé čepici a navázali jsme oční kontakt,“ začala vyprávět Hieke s tím, že za ní přišel Leův manažer a řekl: „Leo s tebou chce mluvit,“ načež ji přivedl k hercově stolu.

Dvojice si následně povídala a došlo dokonce na polibek, z něhož se modelce kolena rozhodně nepodlomila a popsala jej následovně: „Bylo to v pohodě, ale rozhodně ne to nejlepší, co jsem zažila.“ Následně dostala i pozvání, aby odjela s hvězdou Titaniku domů, ale odmítla.

„Reagoval velmi šokovaně. Samozřejmě na to nebyl zvyklý. Když jsem řekla, že ho neznám tak dobře, jen něžně odpověděl, že to respektuje. Načež se obrátil k jiné dívce a vzal si ji domů,“ vyprávěla Konings s tím, že zná několik kamarádek, které s ním noc strávily a tvrdily, že má herec v ložnici některé poněkud netradiční preference.

„Jedna kamarádka mi řekla, že si během sexu nechal sluchátka na uších, protože ji nechtěl poslouchat. A další řekla, že jí dokonce dal polštář na hlavu,“ překvapila blondýnka jeho údajnými praktikami. „Leo je moc divný a moc starý,“ zakončila modelka ne zrovna lichotivě rozhovor o slavném herci, jenž aktuálně randí s italskou modelkou Vittorií Ceretti (25).

Související témata:
Heike Konings

Reklama

Další články

Načítám