Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Camile Morrone (26) se zdárně daří vymanit se ze škatulky ‚DiCapriovy bývalky‘ a začíná se prosazovat sama za sebe. Modelka a herečka s argentinskými kořeny byla dlouho známá pouze kvůli svému vztahu s hollywoodským esem Leonardem DiCapriem, ale půvabná dcera bývalých hereckých manželů Lucily Soly a Maxima Morroneho dokazuje, že i ona oplývá talentem, díky němuž o ní ještě možná hodně uslyšíme…

Morrone se za svou roli v minisérii Daisy Jones and the Six dočkala nejen kladných ohlasů u diváků, ale i u kritiků. A dokonce si vysloužila i nominaci na cenu Emmy v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli. Na pondělním slavnostním udílení tak nemohla chybět.

V červených šatech s vlečkou značky Versace kopírujících siluetu vynikly její půvaby a jako brunetce jí róba náramně slušela. Camila navíc zvolila jen jemné líčení a vlasy nechala rozpuštěné, čímž dokonale vynikl její přirozený půvab.

Není pochyb, že jak vzkvétá její herecká kariéra, bude se zřejmě stále častěji potkávat se svým slavnější bývalým protějškem. Málem se tak stalo i v neděli během udílení cen Critics' Choice Movie Awards, kde nechyběla ani Camila, ani Leonardo, který se s ní rozešel krátce po jejích 25. narozeninách. Bývalí partneři, kteří se však nerozešli nijak ve zlém a stále udržují přátelské vztahy, se však nepotkali.

Camila ovšem sklízí kladné body všude, kde se objeví a umí si všechny získat i svým sympatickým vystupováním a především přirozeným projevem i zjevem. Samou chválu sklízí i od lidí na internetu.

„Úžasná. Není nad tmavovlásku v červeném,“ míní jeden ze čtenářů Daily Mailu a další se připojují: „Všechno je její: vlasy, rty, boky, obočí, zadek, prsa… Jak osvěžující,“ či „Tahle holka je jako oheň. Nádherná, ohromující.“

Mnozí komentující si také neodpustí narážku na jejího ex: „Největší Leova chyba, že ji nechal jít. Tohle prokaučoval. Ve 26 je teprve pořádně žhavá,“ nebo „Super, už není známá jen jako Leova bývalá,“ či „Je ohromující. Leův nejnovější objev není ani zdaleka stejná liga jako Camila.“ Další už doplnil jen stručné: „Leo, ty jsi blázen!“

Reklama

Další články

Načítám