Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel slovenský herec Marcel Nemec. Bylo mu 52 let. O jeho úmrtí informoval web Aktuality.sk s odkazem na hercovu blízkou přítelkyni Kristínu Tomkovou.

Marcel Nemec přes dva roky bojoval se zákeřnou rakovinou, nedávno mu bohužel odhalili nový, agresivní nádor na játrech, který už nešel operovat. Herec už tak věděl, že mu nezbývá moc času.

Přesto byl stále usměvavý a plný optimismu. Přál si hlavně klid pro své blízké a úsměv pro všechny. Marcel Nemec byl nejen herec, ale i hudebník a bavič, byl spoluzakladatelem satiricko-uměleckého souboru Jána Kopytu. S diváky v divadle La Komika se rozloučil koncem ledna, pak se stáhl do ústraní. Poslední dny prožil s rodinou v Kremnici. Marcel Nemec o své nemoci často psal na sociální síti.

V jednom z příspěvků otevřeně mluvil i o tom, jak by měl vypadal jeho pohřeb. „Chci hodně barevných květin a barevně oblečených, usměvavých hostů. Já odchod nevnímám jako konec, ale jako začátek něčeho nového. A zároveň to vnímám jako oslavu svého krásného a láskou naplněného života, který jsem prožil v této dimenzi s úsměvem a obklopený lidmi, se kterými se milujeme – a že jich není málo,“ napsal tehdy Nemec.

Reklama

Další články

Načítám