Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovensko má za sebou prezidentské volby, ve kterých se rozhodlo, že příští hlavou našich východní sousedů bude Peter Pellegrini. V průběhu neděle vystoupila v pražské Lucerně slovenská hvězda Jana Kirschner (45), která měla potřebu se k výsledům voleb vyjádřit.

Zpěvačka sice bydlí v Anglii, slovenské prezidentské volby se ale týkaly samozřejmě i jí. „Doufám, že si to užíváte a odnesete si s sebou každý v sobě něco neobyčejného. Vím, že po včerejšku to není lehké, ale můžeme být o to šťastnější, že jsme právě na tomto místě, a podpořit slovenskou kulturu, která je tu speciálně pro vás,“ řekla do mikrofonu Jana, která tak dala najevo, že nevyhrál zrovna její favorit. Zvítězil naopak kandidát, kterého podporoval mimo jiné zpěvák Rytmus.

Její koncert v Praze se těšil neobyčejnému zájmu, proto se slovenská diva rozhodla, že přidá ještě jeden koncert, a to hned druhý den, tedy v pondělí. Do našeho hlavního města dorazila v rámci svého turné Obyčajnosti tour.

Jana Kirschner žije s britským muzikantem a produdentem Eddiem Stevensem. Spolu mají dvě dcery. Jak sama říká, na své děti mluví slovensky, aby uměly maminčin rodný jazyk.

Související témata:
Prezidentské volby

Reklama

Další články

Načítám