Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V souvislosti s výsledky prezidentských voleb na Slovensku se ozvala i Silvia Kucherenko. Silikonová kráska, která se teď víc než kdy jindy soustředí na studium a vzdělání, svými slovy dost překvapila.

„Je to den jako každý jiný. Volby by měly být o svobodném rozhodnutí každého z nás. Mnoho z nás/vás je zklamaných, smutných, ale to nikomu nepomůže. Úsměv!“ napsala v souvislosti s výsledky voleb slovenská kráska.

„Přes milion Slováků přece není málo. Každý, kdo mě sleduje, ví, že je u mě důležité vzdělání, úcta a pokora. Tak přijměme situaci, která je, soustřeďme se raději na důležitější věci. Třeba já jdu dělat věci do školy a pracovat,“ doplnila Kucherenko.

„Všechno, co jsem dala na Instagram, jsem udělala ze svého přesvědčení a vlastní vůle podpořit lepší budoucnost. Nikoho nesoudím a neodsuzuju,“ dodala ještě modelka, která se proslavila hlavně nejrůznějšími estetickými zákroky, jež v minulosti podstoupila. Od té doby se víc než na silikony a výplně soustředí na vzdělání a práci, řeší úplně jiná témata.

Stalo se tak poté, co Slovensko zasáhla vlna bouřlivých reakcí na víkendové prezidentské volby. Následné tsunami málem smetlo i Jasminu Alagič (34)Patrika Rytmuse Vrbovského (47). Ti se postavili za Petera Pellegriniho a se zlou se potázali, byť z boje vyšel jako vítěz. Objevily se dokonce zprávy o tom, že měli za podporu inkasovat 30 tisíc eur.

„Poprvé a naposled vysvětlím jednu věc, co se tu rozmohla, jak si někdo koupil náš politický názor bez vlastního přesvědčení. Můj muž opravdu není nic nedělající zpěvák bez příjmu. I já mám dost nabídek. Otevřeně však říkám, že příjem mého manžela by stačil na to, aby se krásně a velkoryse postaral o naši rodinu, a já bych vůbec nemusela pracovat,“ reagovala na Instagramu rapperova manželka.

Související témata:
Ivan Korčok
Volby na Slovensku

Reklama

Další články

Načítám