Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je skvělá zpráva pro diváky minisérie Metoda Markovič. Točit se budou totiž další díly, tentokrát s podtitulem Straka. Míněn je Jiří Straka, „spartakiádní vrah“, který byl usvědčen ze tří vražd, dvou pokusů o vraždu, pěti znásilnění, tří loupeží a pěti krádeží.

V hlavní roli uvidíme opět Petra Lněničku, měnit se nebude ani osazenstvo dalších vyšetřovatelů. „A snad i ženu mi nevymění, to by bylo divné,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz herec, jehož seriálovou partnerkou byla Sarah Haváčová. „Mám radost, že to bude pokračovat, těším se na to a přiznám se, že jsem poprvé na roli kývl, aniž jsem si dopředu přečetl scénář. Až přijde čas, zase projdu celou tou procedurou,“ upřesnil herec, který se po natáčení ostříhal a nechal si narůst vousy.

Nad tím, jak na jeho proměnu a roli reagovali jeho blízcí, krčil rameny. „Synovi je to úplně jedno. Byl rád, že jsem ho vzal v rámci prezentace Markoviče na festival Comicon. Jinak ho to nechává chladným. Ale jinak mám reakce hezké, což je milé,“ míní.

Po natáčení se vrátil ke svému běžnému hereckému životu, hrál divadlo, pracoval pro rozhlas a dabing a také něco menšího točil. „A také jsem odpočíval. Já rád cestuji a byl jsem na krásných cestách. Se svojí dívkou jsem byl poprvé v životě v Římě, byl jsem v Pittsburghu na slavnostním večeru, když vyřazovali dres Jaromíra Jágra. A teď budu trošku jezdit, obytňákem a na motorce,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám