Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První pořádnou dovolenou od porodu druhého potomka si momentálně užívá americká herečka Sienna Miller. Ta přivedla na svět druhou dceru začátkem ledna. Hvězda filmů Warholka, Po krk v extázi či Americký sniper odletěla do středoamerické země spolu se svým partnerem Olim Greenem a starší dcerou Marlowe. Novorozenou holčičku, jejíž jméno zatím zůstává tajemstvím, vidět na pláži sice nebylo, ale dá se předpokládat, že s rodinkou vycestovala také.

S modelem a hercem Olim Greenem, známým například ze seriálu Koruna, Miller randí téměř dva roky, a přestože v prosincovém rozhovoru pro Vogue přiznala, že těhotenství bylo neplánované, cítila se tentokrát psychicky lépe připravena než před prvním porodem. Dceru Marlowe přivedla na svět v červenci 2012 s tehdejším partnerem Tomem Sturridgem. Rozešli se, když jí byly tři roky.

Sienna si tak momentálně vychutnává se svou o patnáct let mladší láskou romantické procházky po pláži, zatímco s dcerou se vydává vstříc vlnám Tichého oceánu na surfu. Ve fialových bikinách to oblíbené herečce náramně slušelo, což chválili i lidé na internetu, kteří uznali, že se dostala zpátky do formy hodně rychle.

„Je to krásná žena! Rozhodně jsem nevypadala tak dobře 12 týdnů po porodu,“ polichotila herečce jedna ze čtenářek Daily Mailu. „Krásná postava. Sienna se mi líbí, je atraktivní a ještě skvělá herečka,“ sklízí chválu od jiného čtenáře a další komentáře se nesou v podobném duchu: „Vidíte, příroda dokáže udělat docela dobrou práci sama o sobě, aniž by k tomu potřebovala všechny ty operace,“ či „Páni, vypadá neuvěřitelně. To i moje břicho je větší, když si dám talíř těstovin!“

Reklama

Další články

Načítám