Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní influencerka Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, momentálně hledá byt, kde by žila společně se svým přítelem. Zatím nájem nesehnala a bydlí v hotelu.

Dokonce byla ochotná se odstěhovat i zpátky do Ústí nad Labem, odkud pochází. Kvůli hledání bytu se shodou náhod dostala i do telefonického kontaktu s Agátou Hanychovou (38).

„Já jsem se Shopaholicadel mluvila, protože Shopaholicadel bydlí v Ústí nad Labem, kde můj přítel pronajímá byty, a Shopaholic mu volala, že by si od něj chtěla pronajmout byt. Já jsem si včera hrála na makléřku a brala jsem mu telefony, takže jsem mluvila se Shopaholicadel, která mi říkala, že se nemusím bát, že nebude házet žádná zvířátka z okna, jako to dělala v předchozích bytech, ale že by opravdu chtěla byt, protože nemá kam jít,“ řekla Hanychová v pořadu Super.cz Agáta a Vincent: Taky názor.

Influencerka je při hledání bytu opravdu velmi aktivní. „Vypisovala snad každému, kdo na jednom známém realitním serveru nabízel byty,“ řekla Super.cz jedna z pronajímatelek, kterou Shopaholicadel kontaktovala už před měsícem s tím, že hledá bydlení, kam si bude moct vzít i svou čivavu.

Reklama

Další články

Načítám