Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma měsíci se Adéla Pulcová alias Shopaholicadel (30) zasnoubila. O ruku ji požádal její partner Jan Kulas, a to rovnou v kleci organizace Red Face, kde bude mít brzy zápas.

„Těším se, ale zároveň se bojím. Zápasit jsem ho ještě neviděla,“ prozradila Adéla k jeho zápasu na dalším turnaji, ke kterému proběhla tisková konference.

Pokud jde o svatbu, tak se do ní snoubenci zatím nehrnou, avšak je možné, že do roka a do dne proběhne. „Zatím se nepřipravujeme, necháváme to na příští rok a uvidíme,“ řekl Honza Super.cz.

Zato Adéla už má doma svatební šaty, které si koupila z druhé ruky, a dokonce už má i vysněnou lokaci veselky. „Šaty už mám doma, tenkrát jsem je viděla na jedné stránce za tisíc korun, líbily se mi a koupila jsem si je. Kytici bych chtěla z tulipánů. Co se týče lokality, tak by se mi líbil Karlštejn, ale je to drahé,“ svěřila se i s tím, že aktuálně řeší další starosti ohledně stěhování se do nového bytu. „Řešíme stěhování, jde o to, že už nechci platit tak drahý nájem,“ dodala influencerka.

Reklama

Další články

Načítám