Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a rapperka Sharlota (27) se v módě rozhodně nebojí experimentovat. Když se měla objevit na setkání hvězd Playboye, tak bylo jasné, že bude přemýšlet nad každým detailem svého outfitu, což se skutečně stalo, ač si ho sestavila na poslední chvíli.

Sharlota vynesla upnuté minišaty, které částečně odhalovaly i její spodní prádlo. Co bylo tentokrát její inspirací?

„Nemám na sobě ten kabát, ale viděla jsem scénu z filmu Pan a paní Smithovi, kde má (Angelina Jolie (48), pozn. red.) ten černý kabát, který odhodí, a pod ním má jen takové negližé, a to je dneska můj mood. Jsme na Playboy akci, kam jinam bych si mohla takový model vzít. Chtěla jsem spojit to, že člověk nemůže přijít do společnosti jen tak ve spodním prádle, takže jsem zvolila šaty, které umožňují, aby bylo spodní prádlo vidět. Je to takové rafinované, zajímavé. Pro tento model jsem se rozhodla klasicky hodinu před odchodem z domu,“ prozradila Sharlota Super.cz s úsměvem.

Zpěvačka a rapperka už má za sebou focení pro světově známý magazín, na které ráda vzpomíná. „Focení bylo velmi náročné, z pózování jsem měla svalovou horečku dva dny, ale ten výsledek stál za to. Kdykoliv se k těm fotkám vracím, tak můžu říct, že jsou to jedny z nejkrásnějších fotek, které mám,“ zavzpomínala a zároveň se svěřila s tím, zda by šla do focení znovu.

„Měla jsem mezník, že jsem nebyla vdanou paní a neměla rodinu. Tak si říkám, jestli by to nebylo vhodné, až budu mít zase něco odžito. Až budu mít třeba rodinu, aby to pro mě dávalo smysl, zachytit nějaký další kus toho života,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám