Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V centru Prahy se konalo večerní setkání hvězd Playboye. Známé tváře se na společnou večeři také tematicky oblékly. Zároveň měly splnit dress code, který nařizoval černou barvu se zlatými detaily, což dámy dodržely, a nebyla nouze ani o velmi hluboké výstřihy, rozparky a všeobecně odvážné outfity.

Velmi to slušeli Dominice Myslivcové (29), která oblékla stylový outfit s velmi výrazným výstřihem, ten sahal až k jejímu pupíku. Precizní měla také líčení a účes.

V odvážném outfitu vyrazila do společnosti zpěvačka Sharlota (27), která vynesla rafinované poloprůhledné minišaty, ze kterých vykukovalo i její krajkové spodní prádlo.

Ve společnosti se objevila také herečka Denisa Nesvačilová (32), která zvolila elegantní šaty se zvýrazněným pasem. Vlasy i líčení si tentokrát dle svých slov vykouzlila sama.

Mezi hosty nechyběla ani playmate a hvězda filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee, Dj Lucca nebo playmate Karolína Huvarová, Denisa Gudelj a Kristýna Táborská. V galerii se podívejte, jak do dámám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám