Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) byla v minulosti jednou z hvězd na obálce Playboye. Místy i odvážnější focení si prý užila na výbornou. „Vzpomínám na to hrozně hezky, focení bylo úžasné a byl to obrovský zážitek. Líbil se mi celý ten průběh, celý tým, jak kolem mě všichni ti chlapi skákali. Bylo to milé a hezké. Nejdřív jsem se bála, že se budu stydět nebo to nebude úplně dobré, ale bylo to super,“ svěřila se pro Super.cz s tím, že by do toho šla klidně znovu.

„Klidně bych do toho znovu šla. Byla by to pro mě obrovská výzva, takhle po porodu fotit pro Playboy, to se málo komu poštěstí, takže proč ne,“ řekla Dominika.

Na setkání hvězd Playboye, kde byla i společná večeře, Dominika dodržela dress code, který nařizoval černou barvu a zlaté doplňky. Známá blondýnka zvolila elegantní outfit, který ovšem zdobil pořádně hluboký výstřih až k pupíku. Precizní líčení a účes nechala na profících. To, že vstávala už v 5 ráno kvůli malému synkovi, tak nebylo vůbec znát.

„Mám se skvěle, mateřství si užívám, i když je to občas náročné. Málo spím, malý vstává čím dál dříve. Dneska jsem vstávala už v 5 ráno, takže to chtělo hodně make-upu (smích). Dneska to beru jako obrovský relax, je to fajn občas takhle vypadnout a neposlouchat jen ty dětské písníčky. Mně například moje sestra, která je maminka tří dětí, říkala, že jí to vůbec nechybí a nepotřebuje to. Já jsem zase ten typ člověka, který se těší na takovou tu chvilku pro sebe, kdy můžu jít mezi lidi,“ dodala Dominika Myslivcová.

Reklama

Další články

Načítám