Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náročná cesta StarDance během sobotního devátého večera pro Ivu Kubelkovou (46) skončila. Moderátorka a modelka se s úsměvem protančila na čtvrté místo. Během letošního ročníku byla jednoznačně ozdobou tanečního parketu, na kterém se objevila hned několikrát v neskutečně sexy šatech.

Už na první přímý přenos oblékla Iva svůdný krátký model, ve kterém rozvlnila tělo i v posledním kole při závěrečném rozstřelu. Svýma dlouhýma nohama oslnila publikum a fanoušky StarDance pak ještě několikrát. „Je to přidaná hodnota show. Když člověk vklouzne do toho kostýmu, tak se začne trošku víc cítit jako tanečnice,“ svěřila se Super.cz Kubelková, která například pro rumbu v charitativním kole podědila šaty po Veronice Arichtevě.

Nejvíc odvážný kostým pak předvedla rozhodně v posledním díle. Na tanec paso doble zvolili s Martinem Prágrem ikonickou píseň skupiny Metallica Enter Sandman a na parketu se objevili v černých koženkových modelech. Moderátorka pak vyrazila mnohým dech v šatech s vysokými rozparky.

Fanouškům se dynamická choreografie, ve které jim Kubelková připomínala Zlobu ze známého Disney příběhu, líbila. Porota však ohodnotila taneční pár třemi osmičkami, za což jí televizní diváci velmi spílají.

Deváté kolo se však pro Ivu s Martinem stalo osudným. I tak se na ně mohou televizní diváci těšit i ve finálovém 10. kole, kdy se na parketu objeví i s dalšími soutěžícími. Jaké modely v průběhu taneční soutěže na parketu Kubelková oblékla, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám