Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nejdojemnější částí devátého kola StarDance byl závěrečný proslov vyřazené Ivy Kubelkové (46). V něm poděkovala kolegům a celému týmu pořadu, ale především své rodině, partneru Georgi Jiráskovi a dcerám Natálii a Karolíně. Holky její slova dojala k slzám.

„Díky tomuto projektu jsem poznala, jakou mám obrovskou podporu v rodině. Jakou lásku mi projevovaly moje děti, v té dřině a v tom utrpení, které jsem ve svém věku musela podstoupit, opravdu jsem někdy musela zatnout zuby a zvládnout to, tak to si budu pamatovat do smrti,“ řekla Iva, jejíž dcery už v tu chvíli ronily slzy jak hrachy. „Holky, neplačte,“ řekla jim s úsměvem.

Pak se vyznala partnerovi. „Chtěla bych poděkovat také svému partnerovi, který je pro mě obrovská opora, a troufám si říct, že bez něj bych ve StarDance vůbec nebyla,“ dodala Iva. Její vztah pak vyzdvihl i tanečník Martin Prágr, který prý nezná hezčí.

Iva a Martin skončili před branami velkého finále, které se uskuteční příští sobotu. O titul krále a královny tanečního parketu se utkají Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička a z rozstřelu postoupil také Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám