Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí hvězda hororové série Underworld už nejspíš byla znavena manželstvím se stejně starým režisérem Lenem Wisemanem. Kate Backinsale (43) si po čtyřicítce nabrnkla kolouška, který by mohl být jejím synem.

Herečka z filmů Pearl Harbor, Letec či Van Helsing si po dvanáctiletém manželství užívá zájem jednadvacetiletého Matta Rifeho, s nímž byla přistižena při vášnivé líbačce. Oba sice do klubu v Los Angeles přišli zvlášť a nezávisle na sobě jej i opustili, fotografovi ovšem neunikl moment, kdy mezi nimi propukla vášeň.

Kate Beckinsale se loni rozešla s Lenem Wisemanem, s nímž ji kromě manželství spojovala i pětidílná série Underworld. Jejím novým objevem je vycházející hvězdička účinkující v televizní talkshow Wild ´N Out. Matt na sociální síti rád vystavuje svou vypracovanou postavu, jíž zajisté o generaci starší herečku ohromil. Zajíček by přitom mohl tvořit pár s její osmnáctiletou dcerou Lily, jejímž otcem je Michael Sheen.

Touha po mladém milenci u Kate nejspíš propukla při natáčení jejího posledního filmu The Only Living Boy in New York, v němž svedla sedmadvacetiletého Calluma Turnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám