Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už svůj třetí charitativní kalendář nafotila herečka Bára Mottlová (37). Výtěžek z jeho prodeje bude určen na rehabilitační pomůcky a cvičení šestiletého Kristiánka, který v půl roce dostal mrtvici, po níž částečně ochrnul na polovinu těla.

Všichni, kdo ho se mnou připravovali, od fotografa Petra Kozlíka po návrhářku Debbie Brown, pracovali bez nároku na honorář jako každý rok, aby mohly jít opravdu všechny peníze na Kristiánka,“ řekla Super.cz Bára, která i na křest oblékla sexy model od Debbie, a všichni pánové na jejím dekoltu mohli oči nechat.

Zdatně jí ovšem konkurovala moderátorka akce Eva Decastelo (45). „Mám hodně vycpanou podprsenku,“ smála se na dotaz, jak si vytvořila tak naplněný výstřih. Sexy model zvolila i přítelkyně herce Leoše Nohy, který šel spolu s Osmanym Laffitou a Lukášem Langmajerem kalendáři za kmotra. Půvabná blondýnka vsadila na průsvity a mini délku sametových šatů.

Reklama

Další články

Načítám