Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez v poslední době dává lidem velmi často najevo, jak je v současné době v životě spokojená. Poslední fotky ale jako by byly zdvihnutým varovným prstem, že v životě zpěvačky není všechno v pořádku.

Selena Gomez má jako zpěvačka a herečka ohromný úspěch, na účtu na sociální síti ji sleduje neuvěřitelných 429 milionů lidí. V minulosti neměla příliš štěstí v lásce, někteří lidé měli pocit, že se nedokázala přenést přes definitivní rozchod s Justinem Bieberem, který si následně celkem rychle vzal nynější manželku Hailey. Až v poslední době se zdálo, že je Selena opět šťastná. A to poté, co se dala dohromady s hudebním producentem Bennym Blankem.

Jenže společně se šťastnými posty na sociálních sítích se lidé také začali obávat toho, že se se Selenou děje něco neblahého. Jako by se z poměrně slušného děvčete po boku Bennyho stávala větší dračice. Nedávno lidi šokovaly snímky, na kterých pár předvádí intimnosti.

A teď je na světě další skandál. Selena si na svůj Instagram, kde ji určitě sledují i miliony mladých dívek, pro které je vzorem, umístila velmi odvážné fotografie, selfie, na kterých pózuje jen v černé podprsence a dává na odiv své bujné poprsí, které jí na jedné z fotek dokonce z podprsenky málem vypadlo. K tomu umělkyně nešetřila make-upem a před objektivem předvádí smyslné pohledy. Snímky Selena poměrně rychle smazala, spousta lidí už ale selfie stačila okopírovat a vy si je tak můžete prohlédnout v naší galerii.

Právě výraz Seleny a zbrklost v umístění a následném smazání fotek začali ve velkém řešit lidé, kterým toto chování nepřijde obvyklé. „Něco není v pořádku… Doufám, že její tým ví, v čem je zakopaný pes, a dokáže vyřešit jakékoli problémy, které má,“ píše jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Podle mého názoru je velká pijanka a pravděpodobně také bere drogy. Působí jako depresivní člověk, zřejmě kvůli svým problémům a nemoci,“ píše druhý, který zmiňuje i onemocnění, se kterým se léta potýká, a tím je lupus. Kromě toho má také transplantovanou ledvinu.

„Psychické problémy, problémy s různými látkami a darovaná ledvina od kamarádky, se kterou se už nestýká. Nyní pořizuje fotky jako v transu. Měla by si dávat větší pozor na své celkové zdraví,“ myslí si další čtenář. Nezbývá než počkat, jak se bude dál vyvíjet stav umělkyně, která má v současné době alespoň zdánlivě všechno, po čem lidé touží - skvělou kariéru, slávu, bohatství i lásku.

Reklama

Další články

Načítám