Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte ještě na samé herecké začátky Seleny Gomez (31) v seriálech Barneyho přátelé a Kouzelníci z Waverly? Navzdory tomu, že teprve nedávno oslavila jednatřicáté narozeniny, její kariéra trvá už více než dvacet let! Půvabná rodačka z Texasu to od dětské seriálové hvězdičky dotáhla až na královnu Instagramu a zároveň je jednou z nejslavnějších propagátorek bodypositivity (pozitivního přístupu k tělu).

Fanoušci v průběhu let mohli sledovat její přerod z poněkud cudné dívky, která začínala svůj milostný život po boku neméně slavného Justina Biebera v sebevědomou všestrannou umělkyni hrdou na své ženské křivky. Gomez dnes platí nejen za jednu z nejznámějších hereček a zpěvaček, ale je rovněž módní návrhářkou, producentkou, zdatnou obchodnicí a skladatelkou.

Pokud by to někomu bylo pořád málo, korunovala Selena své úspěchy šestnácti zápisy v Guinnessově knize rekordů a titulem nejsledovanější ženy Instagramu, kde má v současnosti 428 milionů fanoušků. Podívejte se s námi na její proměnu a nechte se inspirovat plavkovými variacemi v podání téhle výjimečné ženy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám