Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez je po dlouhé době zadaná a své štěstí dává lidem najevo. A to možná až příliš. Poslední snímky s jejím přítelem lidé nepřijali zrovna příliš pozitivně. Vadí jim jejich styl i samotný zpěvaččin milenec.

Selena Gomez má za sebou pár románků se slavnými osobnostmi, zatím nejdelší a také nejkomplikovanější vztah ale prožila s Justinem Bieberem. S pauzami se zpěvákem chodila od roku 2011 do roku 2018. Ještě v tom samém roce se pak Justin oženil s Hailey Bieber. Od té doby měli fanoušci pocit, že ji vztah natolik zlomil, že se snad už nikdy znovu pořádně nezamiluje. Nedávno ale zveřejnila lásku s hudebním producentem Bennym Blankem.

Oficiálně se tak stalo v prosinci, dvojice už prý spolu ale tajně randila šest měsíců. Selena zatím na svého milého pěje samou chválu a prohlašuje, že je pro ni „naprosto všechno“ a potkat ho byla „nejlepší věc, jaká se jí kdy stala“. Seleně se také líbí to, že se k ní Benny chová galantně a že se po jeho boku cítí v bezpečí.

Ti dva už byli jako pár i ve společnosti a zpěvačka zveřejnila společné fotky na svém Instagramu, kde má 429 milionů sledujících. Poslední série snímků, ke kterým zpěvačka napsala „My bes fwend“, tedy zkomoleninu věty můj nejlepší přítel, se ale lidem příliš nezamlouvá. Na jednom snímku sice Selena svého chlapce objímá v kuchyni, na jiném je ale schovaná mezi jeho nohama a vystrkuje jazyk, na dalším sedí na jeho klíně a on jí sahá na ňadro… Zatímco přímo její sledující jí převážně přejí štěstí, čtenáři zahraničního tisku pod články moc přívětiví nejsou.

„Tohle nepotřebujeme vidět, nechte to v soukromí“, nebo „Zveřejnění té fotky s prsama je divné. Proč? jaký to má smysl?“ či „Přál bych si tyhle fotky nikdy nevidět. Jaká podivná dvojka“, zní některé z komentářů v magazínu Daily Mail. Další lidé se pak pozastavují nad tím, že Selena chodí s někým, kdo jim nepřipadá příliš atraktivní. „Selena má určitě na víc než na tohoto chlapce,“ píše jeden čtenář. „Selena bude vždy zamilovaná do Biebera, toto potrhlé chování ho nedonutí žárlit, jen ze sebe dělá blázna,“ míní druhý.

Malá část lidí se ale zpěvačky zastává a má pocit, že i když podle nich není Benny velký krasavec, je s ním Selena šťastná a to je nejdůležitější. Tak uvidíme, jak dlouho páru zamilovanost vydrží.

Reklama

Další články

Načítám