Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) je maminkou tří dětí. Nejstaršího Kryšpína vychovává se svým manželem Miroslavem Dopitou (39) a je znát, že dvanáctiletý synek už prochází nějakou tou pubertou a z maminky si občas udělá i legraci.

To bylo vidět během Agátina živého vysílání, kde se nad pohotovými ironickými hláškami Kryšpína bavilo kolem šesti tisíc fanoušků. „Pojď říct, proč mě pomlouváš, když tak hezky vařím,“ vyzvala Agáta Kryšpína k odpovědi, ve které byla jedna perla za druhou.

„Vaříš strašně, nesnáším to. Dneska jsem se třeba málem po…, když máma vařila. Neumí vařit,“ řekl Kryšpín s vtipem, úsměvem a dodatkem, že své mamince dá k blížícím se narozeninám poukaz na kurz vaření.

„Taky doufám, že máte doma puberťáky. On byl docela hodný chlapeček, pak se jednoho rána vzbudil a stal se z něj puberťák,“ řekla Agáta pobaveně. Jsou to totiž právě živáky s vařením, které influencerka se svými fanoušky pravidelně sdílí a mají i výborné ohlasy.

Jeden rýpanec pak směřoval i k jejich vzájemné podobě. „Říkají, že máme stejné rty,“ přečetla Agáta jeden z komentářů, na který Kryšpín opět pohotově reagoval. „Já nemám botox jako ty,“ řekl jak nic.

Reklama

Další články

Načítám