Hlavní obsah
Článek

Iva Frühlingová (42) se kdysi pyšnila vosím pasem, proto si její figuru cenili i ve Francii. Léta modelingu jsou ale fuč a tmavovláska nabrala 17 kilo, protože prý jako máma pořád něco doma baští. S tím jí ale došla trpělivost a moderátorka se rozhodla, že je čas získat své křivky nazpátek.

Už několik dní pilně cvičím. Zrovna jedu z fitka. Mám výživovou poradkyni a trenérku. Chci se cítit dobře. Myslím si, že když se člověk cítí dobře v hlavě, tak vše pak lépe funguje,“ mrkla na nás Iva během rozhovoru pro Super.cz.

Ani tak už ji ale neláká svět modelingu. „I ty, když to říkáš, tak už tak trochu kroutíš hlavou, takže fakt ne. Ale když zhubnu, tak můžu natočit reklamu,“ odpověděla našemu redaktorovi se smíchem Iva.

Mimo hubnutí má před sebou další velkou výzvu. Propadla totiž japonštině, kterou by se ráda naučila. „Velmi mě to chytlo, baví mě to. Mám za sebou dvě abecedy. Má dohromady tři. Je to moc složitý,“ dodala odvážně Iva Frühlingová, se kterou jsme si povídali v prostorách britské ambasády v Praze, kde jedna anglická firma představovala svou novou kolekci.

Další články

Načítám