Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou to dva roky, co se Iva Frühlingová (41) ošklivě zranila na elektrické koloběžce. Při pádu si zlomila klíční kost. Podstoupila operaci a následky zranění pociťuje dodnes.

Charismatické zpěvačce hrozila ještě druhá operace. Ta nakonec ale nebyla nutná. „Na další operaci nepůjdu, protože mi tam zůstane ta dlaha až úplně do smrti, protože minule, po té první operaci, mi doktor říkal, že když si ji lidé nechají vyndat, tak se ta kost zas zlomí, takže si to nechám. Je to taková památka na moje jízdy koloběžkou,“ prozradila Iva Super.cz.

Na koloběžku tak už nikdy nevstoupí. Má ale smůlu i během dalších volnočasových aktivit. „Já padám odevšad, já jsem takový typ. Syn jezdil na poníkovi a já si říkala, že se taky projedu, tak jsem chtěla na něj nasednout, a přeskočila jsem ho a spadla jsem na hlavu. Takže já nemůžu nic takového dělat. Nemůžu ani na brusle, jsem ráda, že se jen procházím, asi nic jiného pro mě není,“ šokovala nás.

Ivu Frühlingovou lidé aktuálně znají z éteru rádia Expres FM, kde moderuje. My si společně povídali na vesmírné výstavě, která úzce souvisí s americkou NASA a je k vidění na brněnském výstavišti.

Reklama

Další články

Načítám