Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Frühlingová (41) se vždy pyšnila pasem jako vosa. Její figury si cenili jak u nás, tak hlavně ve Francii. V posledních měsících ale přibrala 17 kilo a hlavu si s tím nedělá.

Mám, že jo, vidíš to? Já jsem byla tak (štíhlá), že mi lidi říkali, že jsem anorektická, že bych měla jíst, byly to krásné časy, moc krásně na ně vzpomínám. Jsem máma, jsem spokojená, pořád něco baštím. Máme se v podstatě dobře, domeček, dítě,“ svěřila se Super.cz Iva, kterou posluchači aktuálně znají jako moderátorku Expres FM.

S modelingovou kariérou už nepočítá a při této představě se velmi pobavila. „Haha, to bych chtěla vidět toho designéra, který by si mě vybral, to by byl nějaký velký odvážlivec,“ smála se během našeho rozhovoru.

V tomto směru se navíc snaží být rozumná a ví, že vše má svůj čas. „Myslím si, že bychom mohli být trošku rozumní, musíme předat to žezlo dál, takže teď je to na našich dětech,“ dodala zvesela Iva Frühlingová.

Reklama

Další články

Načítám