Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době jsme potkali na společenské akci herečku Veroniku Arichtevu (37). Probrali jsme s ní i její pracovní aktivity včetně toho, jak funguje spolupráce v rámci seskupení 3 v 1, z něhož se oddělila Nikol Leitgeb (37) a dále spolupracují jen s Martinou Pártlovou (44).

„S Marťou jedeme v dál se značkou merche 3 v 1. Byla by škoda to zahodit, protože nás to s Marťou baví. A baví to i ty lidi, což je vidět, protože si nás rádi kupují i dál. S Nikol jsme se nerozešly ve špatném. Normálně jsme se domluvily. Jednoho dne jsme si uvědomily, že spolu chceme radši pomlouvat jiné kámošky a popíjet čaj než spolu pracovat. Neměly jsme čas spolu kamarádit,“ vysvětlovala Veronika.

„Nikča se v jednu chvíli rozhodla, že by si chtěla udělat nadaci Radovan. Je to úplně skvělé a myslím si, že jí to hrozně jde. Je na to sakra dobrá. Je jasné, že pak nezbývalo tolik času na jiné věci. A nás zase s Marťou baví dělat ty hadry. Myslím, že to byla normální cesta. Smlouvu jsme mezi sebou nikdy neměly, nebylo proč, jsme kámošky. A těším se, až se společně sejdeme na opékání buřtů u Nikol,“ doplnila.

Pokud jde o její hereckou práci, Veronika se věnuje divadlu. Natáčení je v plánu zřejmě v létě. „Mám to tak, že práci hrozně odmítám, protože chci být s dítětem, a pak mám roupy, že chci zase točit. Jsem v tom komplikovaná, nechci nic velkého, protože chci být s Lukou, ale zase nechci brát úplně malé čurdy. Takže jsem problémová herečka,“ uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám