Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) se po rozchodu s Jaromírem Soukupem (55) dala opět dohromady se svým staronovým přítelem Miroslavem Dopitou (39). Nadšený je samozřejmě i jejich společný syn Kryšpín.

Stará láska nerezaví a Agátě to po boku Mirka moc sluší. Poslední dobou ale influencerka společnými fotkami šetřila, a tak někteří fanoušci začali spekulovat nad tím, zda se opět nerozešli. Spekulace utnul Dopita, který se po delší době pochlubil na sociálních sítích společným snímkem.

„S mojí holkou v práci,“ okomentoval fotku, kde oba dva drželi cedulku s nápisem „máme se moc rádi“. Dopita doprovodil Agátu na akci v Karlových Varech, kterou moderovala. Samotná influencerka se už nedávno nechala slyšet, že společné fotky s partnerem nemusí neustále zveřejňovat. „Neznamená to, že spolu nejste, jen třeba nechcete některým lidem ubližovat,“ objasnila, proč nezásobuje Instagram zaláskovanými fotkami.

Reklama

Další články

Načítám