Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolik měla Agáta Hanychová celkem partnerů a byl mezi nimi i Jarda Jágr? Co dělá Taťána Kuchařová, když se nikdo nedívá? A má Vincent Navrátil holku?

Vítejte u nového pořadu Super.cz Agáta a Vincent: Taky názor, ve kterém sourozenci Agáta Hanychová (39)Vincent Navrátil (27) proberou a okomentují nejen zásadní kauzy českého a zahraničního šoubyznysu, ale vytáhnou i rodinné záležitosti.

Řeč dojde například na to, co si Agáta myslí o chystané účasti svého ex Jaromíra Soukupa v projektu Clash of the Stars. „Jaromír Soukup závodně boxoval a přijde mi pod jeho úroveň se přihlásit na soutěž, kde se perou influenceři, ale i nemocní lidi,“ míní Agáta.

Ta zároveň přiznala, že i ona dostala nabídku se zúčastnit. Nabídli jí prý milion za to, když se utká s Lulu, která byla v minulosti spojovaná s Karlosem Vémolou, nebo s Nelou Slovákovou. Agáta to, k překvapení bratra, odmítla. „Víš, co já bych udělal za milion?“ ptá se. „Neříkej to!“ směje se Agáta.

S Vincentem probrali i téma Kazmy a jeho akce s milionem dolarů, Love Island, rozvod Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého, nebo proč se Agáta zamilovala do Britney Spears. Celý díl zhlédnete na videu nebo v podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám