Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romeo Beckham a Mia Regan před pouhými třemi týdny ohlásili na svých sociálních sítích rozchod. Už tehdy přitom sdíleli dojemné fotografie i vyznání, a tak není až tak velkým překvapením, že bez sebe dlouho nevydrželi. Před pár dny už se spolu opět vodili za ruce v Londýně.

Nadšená z návratu Romea k Mie je jistě i Victoria Beckham, která vztahu jejího prostředního syna se stejně starou modelkou hodně fandila. Mia prý hezky zapadala do jejích představ o vybudování silné rodinné firmy, podobně jako je klan Kardashian-Jenner.

Když tak Romeo koncem února na svém Instagramu oznámil: „Cesty Mooch a mé se po pěti láskyplných letech rozešly. Stále k sobě chováme velký respekt a navždy nás bude pojit přátelství,“ byla prý Victoria velice sklíčená. Zda i ona tak hrála roli v jejich opětovném návratu, se lze jen dohadovat. Nebylo to totiž poprvé, co se mladý pár rozešel, od sebe šli nakrátko již před dvěma lety.

Tentokrát Romeo a Mia vsadili na velice ležérní styl, když koncem týdne vyrazili na menší nákupy do ulic Londýna. Modelka si navíc pod volné tričko nevzala podprsenku, což spousta lidí nemohla ponechat bez komentáře podobně jako její údajně dlouhý krk či ‚maskulinní‘ vzhled.

„Tahle slečna nenosí podprsenku, protože by do košíčků neměla co dát,“ míní jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Je to holka, nebo kluk? Vypadá spíš jako týpek,“ zamýšlí se další. „V životě jsem neviděl tak dlouhý krk. Je jako žirafí mládě,“ zní další komentář a další se nesou ve stále stejném duchu: „Ona vypadá víc jako kluk než on“ či „Tohle je vážně modelka?“.

Názory lidí ale můžou nechat Miu v klidu, ona totiž svého Romea našla a v jeho očích je nejspíš tou nejkrásnější dívkou pod sluncem. To, že se k ní opět vrátil, je toho důkazem.

Reklama

Další články

Načítám