Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) se dočkal dokumentu, který mapuje jeho život za posledních patnáct let. V tomto snímku se objevily nejen zásadní momenty jeho obdivuhodné kariéry, ale také soukromý život, který není pouze procházkou růžovým sadem.

„Nejsilnější momenty jsou, když se točí, ale nechceš, aby točili. Když je to po prohře, při shazování, po rozchodu s Lelou. To jsou momenty, kdy nechceš mít kameru v ksichtě,“ svěřil se Karlos Vémola Super.cz na slavnostní premiéře i s jedním příkladem.

„Třeba když jsem Lele neoznámil, že nás budou natáčet i na Štědrý den. Nechával jsem si to do poslední chvíle pro sebe, nerad se hádám dopředu, tak jsme se radši hádali až na Štědrý den. Uvidíme, jak tam tyhle momenty promítli a zda to bude aspoň trošku přijatelné,“ řekl MMA bijec i s vyznáním své manželce a matce dětí, která při něm stojí v dobrém i zlém.

„Lela je držák, ta už se mnou zažila takových věcí! Takovou ženu, která si se mnou prošla tím zlým i dobrým, bych těžko hledal. Během natáčení bylo se mnou (dle režiséra) prý nejtěžší udržet tempo. Režisér se mnou dva dny točil, týden potřeboval volno. Já jsem zrychlený, to jsou tréninky, zvířata, schůzky a tak dále, málokdo to vydrží. A to, že to Lela vydržela tolik let, tak klobouk dolů,“ dodal Karlos Vémola.

Reklama

Další články

Načítám