Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka (34) nemůže být šťastnější. Daří se mu v pracovním i v osobním životě. V těchto dnech se svým partnerem Dominikem, se kterým měli v létě svatbu, cestuje po opravdovém ráji, tedy po Maledivách.

Tento ostrovní stát v Indickém oceánu je snem každého zamilovaného páru, proto není divu, že se umělec s manželem rozhodli, že právě na tomto romantickém a luxusním místě stráví poslední dny roku 2023. „A teď už každý den odpočívám, rozjímám a sbírám energii a inspiraci na rok 2024. Uf, už za pár!“ podělil se Milan s fanoušky a fanynkami o radost.

„Dneska ráno jsem vstal na východ slunce a oběhnul celý ostrov třikrát čili 6 km. Jak jinak. Ten vzduch, zvuk písek! Snad částečně snesitelný i v tomto videu, tak posílám k vám, ať jste kdekoliv,“ napsal k úžasné fotce vycházejícího slunce.

Je vidět, že Milanovi a Dominikovi vztah jen kvete. Není tak divu, že by jednou rádi rozšířili rodinu. Rodičovství si trénují se svým čtyřnohým mazlíčkem. „Zatím máme pejska. Zkoušíme to na něm. Máme francouzského buldočka, který je pořádný živel,“ svěřil se nedávno usměvavý zpěvák Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám