Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Milan Peroutka (34) je pěkný tajnůstkář. Super.cz sice prozradil, že je zadaný, víc ale o svém soukromém životě mluvit nechtěl. Nyní vyšlo najevo, že už je dokonce v chomoutu.

Milan Peroutka uzavřel registrované partnerství se svým přítelem, a to na luxusním zámku Chateau Mcely za Prahou. „Bohužel jim na místě pršelo, ale říká se, že když prší, znamená to štěstí do dalšího společného života,“ řekl jeden z hostů Blesku, který informaci přinesl.

Zpěvák později uvedl, že svatba se skutečně konala, ale až o den později, než bylo původně zveřejněno - v sobotu, a že jim krásně svítilo sluníčko.

Podle informací Super.cz se Milanův partner jmenuje Dominik, pracuje pro televizi Nova a zpěvák s ním žije v centru Prahy. Pochází ze zámožné rodiny, na jedné z prvních dovolených spolu partneři byli v zimě v New Yorku, zpěvák se také pochlubil fotkou ze soukromého letounu.

Pravdou je, že v posledních měsících Milan Peroutka jen září, a jak nám nedávno řekl, může za to právě i spokojený osobní život. „Vztah trvá stále, musím to zaklepat. Doufám, že to vydrží i po zkoušení Troji,“ řekl Super.cz s odkazem na časově náročné zkoušky muzikálu, který chystá Divadlo Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám