Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Ondráček už není v péči lékařů na psychiatrickém oddělení Všeobecné fakultní nemocnice. Podle informací Super.cz na vlastní žádost nemocnici opustil. „Podepsal revers, už v nemocnici není,“ řekl Super.cz zdroj z blízkého okolí Romana Ondráčka.

Roman Ondráček trpí vážnou duševní poruchou, jak přiznala jeho manželka Nina. Právě kvůli ní měl slovní výpady na zpěváka Michala Davida (63)na jeho křtu a také se nevybíravě pustil do jeho manželky Marcely.

„Ještěže Marcele nic neudělal. To jsem nesmírně rád. Já byl na pódiu, když se to stalo, kdybych byl u toho, tak bych se asi neudržel. Kdyby na ni něco zkusil, byl bych opravdu nepříjemný,“ řekl Super.cz Michal David, který na křtu netušil, že je Roman Ondráček nemocný.

„Na jednu stranu mám pochopení a soucítím s jeho momentální složitou situací, protože jsem se dnes dozvěděl, že je Roman duševně nemocný. Věřím, že jeho nepřiměřené chování a lživé výroky poskytnuté médiím jsou pouze odrazem jeho současného stavu a přeji mu brzké uzdravení,“ dodal Michal David.

Reklama

Další články

Načítám