Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a moderátor Roman Ondráček si na pondělím křtu nového alba Michala Davida (63) uřízl pořádnou ostudu. Ondráček se pustil do Davidovy manželky Marcely, nakonec zasahovala ochranka, která zpěváka z akce násilím vyvedla.

„Ještěže Marcele nic neudělal. To jsem nesmírně rád. Já byl na pódiu, když se to stalo, kdybych byl u toho, tak bych se asi neudržel. Kdyby na ni něco zkusil, byl bych opravdu nepříjemný,“ řekl Super.cz rázně Michal David s tím, že Ondráček vůbec nevypadal na to, že ví, co dělá.

Ostuda Ondráčka z Pokondrů: Napadl Michala Davida a jeho ženu, vyvedla ho ochranka

S vysvětlením jeho nevhodného chování nyní přišla jeho manželka Nina, jež se manžela zastala. Za jeho agresivní jednání prý nemohl alkohol, jak se na první pohled zdálo.

„Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se včera vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého,“ řekla Blesku Nina Ondráčková, aniž by specifikovala, o jakou nemoc se jedná.

„Také není jediný, kdo v jeho branži podobným onemocněním trpěl či trpí,“ dodala. Michal David a jeho manželka prý toto objasnění celého incidentu přijali a chápou ho.

Reklama

Další články

Načítám