Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63) nevěří vlastním očím. Nejenže mu Roman Ondráček zkazil křest desky Funky2, na který se velmi těšil, ale nedal si pokoj ani v rozhovorech, které dal po křtu médiím. Michal David se nyní znovu k celému incidentu, kdy na křtu Ondráček napadl jeho manželku, vyjádřil.

„Myslím si, že nevěděl, co dělá, asi byl v deliriu,“ řekl Super.cz Michal David.

„Roman se před i po našem společném pěveckém vystoupení choval na pódiu neadekvátně, včetně hrubého urážení člena mého týmu. Na toto chování se má žena ohradila, načež ji Roman začal fyzicky napadat. Následně byl ochrankou vyveden mimo prostory akce, kde dal několik rozhovorů se spoustou nepravdivých informací,“ řekl Michal David.

„Například jeho výrok, že kvůli mému křtu CD zrušil event pro známou automobilku za 280 000 Kč, přičemž prohlásil, že tuto sumu mu moje manželka Marcela dluží a bude to po ní vymáhat. Mluvil jsem s majitelem automobilky panem Karlem Kadlecem a ten mě ujistil, že žádnou akci v pondělí 20.11. nepořádali a s Romanem Ondráčkem nespolupracují,“ upřesnil hitmaker.

„Dále Roman Ondráček prohlásil, že mi manželka, která se mi stará o celou agendu, nenechá jediný den volna. To je další jeho výmysl. Od loňského podzimu jsem hodně omezil koncertní činnost. Vystupuji minimálně, jelikož chci trávit co nejvíc času s rodinou na Tenerife. A tak bych mohl pokračovat…“ dodal ve vyjádření zpěvák, který lituje, že je součástí této nepříjemné kauzy.

Michal David zároveň dodal, že se teprve dnes dozvěděl, že je Ondráček duševně nemocný, což na křtu netušil.

„Na jednu stranu mám pochopení a soucítím s jeho momentální složitou situací, protože jsem se dnes dozvěděl, že je Roman duševně nemocný. Věřím, že jeho nepřiměřené chování a lživé výroky poskytnuté médiím jsou pouze odrazem jeho současného stavu a přeji mu brzké uzdravení,“ dodal Michal David.

Reklama

Další články

Načítám