Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní křest nového alba Michala Davida (63) rozhodně neproběhl tak, jak si hitmaker představoval. O skandál se na místě postaral člen bývalé skupiny Těžkej Pokondr Roman Ondráček. Po svém vystoupení na pódiu a následném konfliktu s manželkou Michala Davida byl z večírku odveden ochrankou.

Chování Romana Ondráčka hned po akci omluvila jeho manželka Nina, která se svého muže zastala. „Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se včera vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého,“ nechala se slyšet Nina Ondráčková.

Ondráčka z Pokondrů vyvedla ze křtu alba Michala Davida ochranka.

Ondráček byl následně hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, kde ale brzy podepsal revers. Podle informací Super.cz si pro léčbu své nemoci vybral jiné zdravotnické zařízení.

Redakci Super.cz se nyní podařilo kontaktovat i samotného Romana Ondráčka s žádostí o vyjádření k celé situaci. „Budu to řešit a postavím se k tomu jako chlap, když je někdo rovný, snaží se každému vyhovět a pomoct, tak se vám to vždycky krásně vrátí,“ řekl Super.cz Roman Ondráček s tím, že si celou situaci nechce ani v klidu vyříkat.

„Nechci si už ani nic vyříkat osobně,“ dodal zpěvák, který je z toho, jak dopadl pondělní křest Michala Davida, naštvaný.

„Dokonce vyšlo, že jsem dal pěstí i Michalu Davidovi, přitom dvakrát pěstí dala Marcela mně. Když jsme dozpívali Rakeťáky, což byla čtvrtá písnička, tak mi řekla, že jsem to tam celý dom*dal a dala mi do zad pěstí, tak jsem jí řekl, že si snad dělá prdel a jen jsem ji odstrčil, nic víc,“ objasnil Ondráček, který chce celou situaci řešit přes právníky.

„Ano, budu to řešit,“ prozradil. „Byl jsem u mého právníka, protože tohle všechno teď začne mít úplně jinou štábní kulturu,“ řekl. „Mrzí mě to, ale s  Michalem jsem skončil,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám