Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzních obálek časopisů má Rihanna (36) na svém kontě hned několik. Poté, co se stala maminkou, se ovšem zdálo, že je s podobnými provokacemi konec. Šestatřicetiletá hudební ikona v sobě ovšem rebelku nezapře a svou poslední obálkou zvedla ze židlí spoustu lidí.

RiRi tentokrát shlíží z titulní strany nejnovějšího vydání magazínu Interview, na níž dráždí v tradičním černobílém hábitu jako jeptiška. Podobnou byste ovšem mezi ostatními řeholnicemi zřejmě hledali marně, Rihanna pochopitelně pojala pózování po svém. Nejen že odhalila hrudník, ale přidala i provokativní výrazy se silným make-upem a rudou rtěnkou na ústech. Na líci má přitom namalovaný ještě malý křížek.

Po zhlédnutí provokativní série snímků, kterou na svém Instagramu sdílel inkriminovaný magazín, se ovšem na zpěvaččinu hlavu snesla vlna kritiky, a to i od jejích věrných fanoušků. Někteří ji dokonce obvinili z neúcty ke všem křesťanům a katolíkům. Jiní její počínám označili za výsměch a dehonestaci náboženství.

„Miluji Rihannu, ale nikdy jsem nepochopil, proč se sexualizuje náboženství,“ píše jeden z fanoušků a další se přidávají: „Mám ji rád, ale tady za mě jedno velké ne,“ nebo „Nejsem křesťan, ale k náboženství bychom měli mít nějakou úctu“, míní další, zatímco jiný se ptá: „Není to rouhání?“ Našla se ale i hrstka komentujících, kteří se zpěvačky a tvůrců obálky zastávali s tím, že podobně by se pak mohl odsuzovat každý, kdo šel například na karneval v podobném kostýmu.

Reklama

Další články

Načítám