Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příjemným bonusem k účasti ve StarDance je vždy nadcházející plesová sezona. Soutěžící daného ročníku jsou už v průběhu soutěže oslovováni na nejrůznější vystoupení a některým párům to vydrží i několik let. Nadupaný diář už má i Richard Krajčo (46).

Ten sice taneční parket s Dominikou Roškovou letos opustil jako třetí, což řadu televizních diváků šokovalo, s tancem ale rozhodně nekončí. „Za týden spolu budeme tancovat na vánočním koncertě v O2 areně, a ještě nás pár akcí čeká,“ svěřila se tanečnice s tím, že plánují další vystoupení.

„Pár plesů po Novém roce,“ svěřil se Krajčo s tím, že přišly nabídky. „Určitě, rozhodli jsme se, že také vezmeme Domču na Kryštof kempy, tam bude mít svůj workshopový stan a tam bude naše fanoušky učit tančit. A já jsem slíbil, že do té doby se naučím hříšný tanec a tu zvedačku. Tam bychom jim to chtěli předvést,“ řekla zpěvák na finále StarDance.

S jeho zlepšováním na parketu je nyní spokojená i Dominika. „Opadl stres a od našeho vypadnutí se nám o moc lépe trénuje. Richard je volnější a více koncentrovaný a já jsem velmi spokojená, jak to teď jde,“ dodala tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám