Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekané vítězství plné slz. Novou královnou tanečního parketu je herečka Darija Pavlovičová (22), která se do finále StarDance protančila po boku Dominika Vodičky (27). Tanečník se stal králem parketu již podruhé a ani jeden z nich triumf v posledním kole nečekal. Mysleli si, že vypadnou jako první.

„Dojde nám třeba za měsíc, co se stalo, protože my jsme to opravdu nečekali. Očekávali jsme, že tu soutěž opustíme mezi prvními, a strašně vám děkujeme všem,“ svěřil se Super.cz dojatý Dominik Vodička. „Přáli jsme si to, ale bylo to přání, které se člověk bojí říct, protože to bylo něco nedosažitelného,“ dodal tanečník a stejně překvapená byla mladá herečka, která si získala srdce televizních diváků.

„V životě by mě to nenapadlo. Ráno jsem se probudila s tím, že jsem se moc těšila, řekla jsem si, že je to naposledy, chci si to vědomě vše prožít a užít si to, co nejvíc můžu, udělala jsem to, užila jsem si každý tanec, každou vteřinu a stalo se tohle,“ řekla Darija Pavlovičová s cenou v ruce.

V průběhu soutěže taneční pár uzavřel několik sázek. „Máme pár sázek, které musíme splnit, člověk, když s tím nepočítá, tak řekne, že uděláme tohle a tohle,“ řekl tanečník a Darija osvětlila, co je čeká jako první. „Dominik musí vypít tři litry svařáku a já jdu na tancovačku. Já si myslím, že se to dá skloubit dohromady. Dáme si tři litry svařáku a půjdeme spolu tancovat,“ řekla nová královna tanečního parketu, která rozhodně nedotančila a bude po boku svého tanečního partnera vystupovat.

„Máme nabídky, hrozně se na to těšíme, chodily od začátku StarDance, to je jenom to, jak to krásně bude pokračovat dál,“ dodala Darija Pavlovičová.

Reklama

Další články

Načítám