Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Krajčo (46) už se nemůže dočkat, až vtrhne na parket StarDance. Oblíbený zpěvák pilně trénuje se svou tanečnicí Dominikou Roškovou, která se dokonce stala kamarádkou jeho manželky Karin. Společně dokonce trávili dovolenou v Dubaji, kde mají Krajčovi apartmán.

„Jsem pod drobnohledem. Jak na tanečním parketu, tak doma,“ řekl Super.cz Krajčo, jenž tak trénoval i na dovolené. Fanouškům se nyní ukázal v plavkách, kde na pláži napodoboval vedle stojící kachnu, nebo tedy aspoň ptáka, který se kachně podobal, což vtipně okomentovala jeho manželka Karin.

„Tak ještě jedna taneční. Prý když se od něj nechci učit já, naučí to jinou husu,“ smála se Krajčova žena, jež na taneční partnerku svého muže žárlit nemusí. A to je Dominika velmi atraktivní. Už přes rok je ale šťastně zadaná po boku přítele Adama.

„Adam se věnuje online byznysu. Může tedy pracovat odkudkoliv. Byl první, komu jsem volala, když jsem dostala nabídku ze StarDance. Navrhla jsem, že bychom mohli do Prahy jít spolu. Nechal si to uležet v hlavě a už večer mi řekl, že jdeme do toho. Bere to jako zážitek, že poznáme nové lidi, města, kulturu,“ prozradila půvabná Slovenka v pořadu Superchat.

A jak je vidět, diváci se mají opravdu na co těšit, protože Richard bere svou účast ve StarDance velmi vážně a na parketu rozvlní své boky dokonale připraven.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám