Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečního partnera za odměnu získala v letošním ročníku StarDance Dominika Rošková. Se zpěvákem a hercem Richardem Krajčem (46) totiž netráví dny pouze trénováním ve zkušebnách České televize. Společně se už podívali i k moři. A nechyběla u toho ani muzikantova manželka Karin.

Hudebník se krátce po tiskové konferenci taneční soutěže zabalil a odletěl na pár dní do Dubaje. S manželkou Karin Babinskou mají ve Spojených arabských emirátech svůj druhý domov. „Čas tam trávíme většinou od podzimu do jara, kdy v Česku moc hezky není,“ svěřil se nedávno Super.cz zpěvák. Od dřiny si na pár dní chtěl odpočinout, a aby příliš nezameškal, rozhodl se vzít s sebou i svou tanečnici.

Z Dominiky a jeho ženy se totiž staly přítelkyně. Společně dohlíží i na jeho přípravu. „Z nich se staly velké kamarádky. Bohužel. A jsem pod drobnohledem. Jak na tanečním parketu, tak doma,“ svěřil se nám Richard Krajčo. Jinak tomu nebylo ani v Dubaji. Tréninky ale zpěvák nezanedbá. A zkoušení ve věžáku s výhledem musí být rozhodně příjemným zpestřením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám