Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třetí řadě populárního seriálu Iveta se mimo jiné objeví i Richard Krajčo (46). Zpěvák a herec ztvární samozvaného ochránce Ivety Bartošové Zdeňka Macuru, který se kolem herečky v posledních letech jejího života točil.

Zpěvák se poprvé pochlubil snímky z filmového placu a nutno říct, že z podoby opravdu mrazí. „Dnes má svátek Zdeněk, a možná je to znamení. Protože právě dnes v 6:30 skončilo natáčení třetí série seriálu Iveta pro Voyo, kde jsem měl možnost si jednoho Zdeňka zahrát,“ svěřil se na sociální síti zpěvák, který odkryl, jak bude v seriálu vypadat.

S delšími rovnými vlasy a nepříčetným výrazem sdílel snímky z filmové kamery a rozpovídal se o tom, že kvůli roli zažil také jednu z největších vln nenávisti ve své kariéře. „V životě jsem dostal tři velké mediální hejty. Jeden z nich byl, když jsem přijal tuto roli. Přesto věřím, že jako herci mi to přinese i pozitivní reakce. Vy se můžete těšit v květnu,“ prozradil Richard Krajčo, který se na natáčení potkával s Davidem Prachařem (65), ten totiž v seriálu ztvárnil Ivetina manžela Josefa Rychtáře.

„Od dob tvého Buckinghama v Richardovi III. v Národním jsme si spolu takhle hezky „nezatančili“,“ dodal zpěvák, který snímky potěšil své fanoušky. „Tak to je mazec. Já byla strašně moc zvědavá, kdo Rychtáře a Macuru bude hrát, ale vás dva bych si v životě netipla. Vypadáte skvěle, důvěryhodně. Už se těším, až to uvidím,“ napsala jedna z fanynek. „Teeeda, ta podoba je, Richarde, až neskutečná. Vycpali Tě dobře,“ napsal další z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám