Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Krajčo (46)Karin Babinská vyrazili i se svými dětmi koncem roku za svým druhým domovem. Tedy do Spojených arabských emirátů, konkrétně do Dubaje, kde vlastní byt.

V Dubaji často tráví několik měsíců a vrací se kvůli pracovním či jiným osobním povinnostem. Zpátky domů už zamířil oblíbený zpěvák Richard Krajčo s dětmi, původně s nimi měla letět i Karin, tu však postihly vážné zdravotní problémy, a proto nadále zůstává v Emirátech.

„Takhle nás vyfotily děti poslední den roku 23. Ta fotka se mi líbila a říkala jsem si, že až mi bude líp (trochu mě trápil kašel), tak ji sem pověsím a napíšu k ní něco pěknýho. Ale líp se mi neudělalo, právě naopak,“ uvedla Karin v úvodu na sociálních sítích k romantické fotografii s manželem.

„Až dnes se můžu konečně alespoň trochu nadechnout. Ten čas od pořízení fotky až do dnešního dne jsem vyplnila horečkou, narůstající bolestí na hrudi, dusivým kašlem, kdy jsem cítila, jak mi v plicích bublá horká voda. Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce – doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic – covidové plíce. Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARU a JIP. Řekla mi, že od té doby horší nález než ten můj neviděla,“ svěřila se režisérka a spisovatelka, která je dle svých slov z nejhoršího venku, přesto nemohla kvůli svému stavu s rodinou odletět.

„Zvláštní zkušenost, takhle se na začátku nového roku znovu narodit a radovat se z úplně prostých věcí – že můžu dýchat, poslouchat zpěv ptáků a křik dětí, a dokonce se sama osprchovat. Opatrujme se a užívejme dnů, přátelé. Buďme vděční a šťastní za to, že můžeme. PS: velká omluva všem, co měli dorazit na víkendové Kecičky. Najdeme nový termín, přeložíme je,“ dodala Karin, které přejí fanoušci a kamarádi spousty sil.

Reklama

Další články

Načítám