Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby si někam vyrazili sami dva, a navíc nepracovně, se jim podaří jen málokdy. Herečka Veronika Arichteva (37) a režisér Biser Arichtev se snaží, aby jim to vyšlo na večeři aspoň jednou za měsíc. "Ono je těžké najít někoho na hlídání Luky. Moje maminka je sice v důchodu, ale pořád někde lítá, Bisiho maminka ještě pracuje," vysvětlila Veronika, že nemají úplně hlídací babičky.

"Měli jsme v plánu, že bychom někam vyrazili, klidně i celá rodina, tak jednou za dva měsíce, klidně i po Čechách. Vyšlo nám jen Tenerife," konstatovala Veronika, když jsme ji s manželem potkali na párty na statku Oblík u Mostu. "Když jsme neměli Luku, bylo těch příležitostí být spolu daleko víc. Bývala to práce a my a teď je to práce, dítě a my. A na to ‚my’ už nezbývá tolik času. Ale jsme si vědomi, že už jsme spolu deset let a bylo by fajn věnovat se i sami sobě," míní herečka.

Momentálně jim nejvíc času zabírá rekonstrukce domu, která už se chýlí ke konci. "Roste to, a když se nám podaří se přestěhovat v průběhu srpna, tak budeme šťastní," svěřil Biser. "Máme z toho velkou radost, i když se doma často hádáme kvůli kravinám, není kapacita to pojmout, protože na některé věci máme každý jiný názor," upřesnila Veronika. "Když něco budujete společně, vždycky jsou kolem toho třenice, diskuze a oběti, je to něco za něco," dodal ještě Biser.

Během našeho rozhovoru jsme vymysleli i to, že by v novém domě mohli oslavit i 10. výročí svatby, které mají 1. srpna. "I když to bude asi na karimatkách, ale u krbu, který už máme, tak to bude romantické. Snad už budou hotové dřevěné podlahy," shodli se. "Ale každopádně bych chtěla Lukovi uspořádat třetí narozeniny, které má 29. září, už tam. Klidně v bahně, blátě, ve stresu, na štěrku a mezi krabicemi. To se mu bude líbit," smála se Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám