Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel herečky Veroniky Arichtevy (37) má plné ruce práce. Režisér v poslední době natočil čtyři seriály, nejnověji druhou sérii populárních Kukaček a dobový seriál z období první republiky Zlatá labuť. "Byl to hodně intenzivní rok a vlastně to pokračuje dál," řekl Super.cz Biser Arichtev.

Od kritiků by mohlo zaznít, že Zlatá labuť je vykradená První republika, ale to Biser odmítá. "Je to úplně nová věc a je tam úplně všechno, co má mít košatý dlouhodobý televizní seriál," míní. A proč tentokrát neobsadil svoji ženu? "Verunka by chtěla hrát dobovku, ale nebyla tam ta správná role. Navíc je to dlouhodobý seriál, byl to velký závazek a víte, jak to máme. Kdo by byl doma s Lukou? Asi bychom ho museli přivázat k topení," smál se.

"Chůvu máme jen na jeden den v týdnu, abychom stihli administrativní věci, respektive Veronika, protože já jsem teď hodně na place," upřesnil. I když jsou oba hodně zaměstnaní, Biser by si přál rodinu ještě rozšířit. Sám má kromě Luky ještě syna z předchozího vztahu. "Nevím, jestli by to byl nějaký zásadní rozdíl v tom masakru, který musíme zvládat. Holka by byla asi dobrá," přiznal se ke své touze mít dceru, což možná i jeho ženu překvapí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám