Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rebel Wilson (44) vydává své memoáry, a jak už bylo dopředu jasné, rozhodně nejde jen o veselé čtení. V knize si mimo jiné vzala na paškál i Sachu Barona Cohena, kterého si lidé určitě vybaví hlavně jako legendárního Borata. S tím prý zažila velmi nepříjemné natáčení.

Rebel Wilson je v poslední době samé překvapení. Shodila 35 kilo, zasnoubila se se ženou, díky náhradní matce má dceru a naposledy práskla, že o panenství přišla až v 35 letech. A teď se svět díky jejím memoárům dozvěděl další pikantnost. Rebel totiž zavzpomínala na natáčení filmu Grimsby z roku 2016, ve kterém si zahrála s hercem Sachou Baronem Cohenem. Ve snímku ztvárnila jeho přítelkyni a nebyla to prý procházka růžovou zahradou.

Herec ji měl několikrát požádat, aby se svlékala ve scénách, i když měla Rebel pravidlo „žádné nahoty“. Sacha prý toto nařčení odmítá a tvrdí, že je v rozporu s důkazy. Magazín People uveřejnil pasáž z hereččiných memoárů, ve které je uvedeno, že ji měl Sacha požádat o to, aby mu v jedné scéně strčila prst do zadku, protože by to bylo legrační. Rebel prý během natáčení cítila takovou „neúctu“, že u ní vedla až k poruše příjmu potravy.

Magazín Daily Mail ovšem získal scény z natáčení, ve kterých jsou Rebel a Sacha údajně v blízkém kontaktu a probírají scénu s intimnostmi a sama herečka prý nebyla proti. Režisér Louis Leterrier prý navíc musel všechny scény s herci dopředu konzultovat a údajně k žádnému nesouhlasu také nedošlo. Zatím tak není jasné, kde je pravda.

Reklama

Další články

Načítám