Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) je slavnou hollywoodskou hvězdou, teď ale odhalila, že v době, kdy zářila v mnoha filmech, bylo její soukromí ochuzeno o intimnosti. O panenství totiž přišla až v pozdějším věku a o svém přístupu se rozhodla promluvit, aby podpořila mladé lidi, kteří se na sex ve svém věku ještě necítí.

Komička dřív bývala baculkou, která spoustu rolí dostala právě díky tomu, že měla kila navíc. Kvůli konzultaci s lékařem, který jí řekl, že větší šanci na odebrání a zmrazení vajíček by měla, kdyby zhubla, se ale rozhodla se svým životem něco udělat a za dva roky shodila 35 kilogramů. A to i když její tým z takového rozhodnutí radost neměl.

„Snažili se mi to rozmluvit. Když jsem řekla, že chci změnit životní styl a nejspíš to způsobí i změnu fyzickou, ptali se, proč bych to dělala, když vydělávám miliony díky rolím, které jsou založeny na tom, jak vypadám,“ prozradila v pořadu BBC Breakfast.

Poté, co zhubla, překvapila svět další zprávou. Našla si spřízněnou duši. Nebyl jí ale partner, jak všichni očekávali, nýbrž partnerka. S Ramonou Agrumou se už i zasnoubila a je na ní vidět, že prožívá šťastné životní období. A to nejen díky své lásce, ale i tomu, že se díky náhradní matce stala maminkou.

Překvapením ale ještě stále není konec. Rebel připravuje vydání svých memoárů a nejspíš, aby lidi nalákala na koupi knihy, prozradila další „špek“ ze svého života. A to, v kolika letech přišla o panenství. A číslovka odpovídá kilům, které se jí podařilo shodit. Ano, Rebel prožila první intimní chvilky v pětatřiceti letech. „Ne každý musí ztratit své panenství jako teenager. Lidé mohou počkat, až budou připravení, nebo počkat, až budou trochu zralejší. A myslím, že by to mohla být pozitivní zpráva. Očividně nemusíte čekat, až vám bude třicet, jako já, ale jako mladý člověk byste neměli cítit tlak,“ řekla lidem.

Ve 23 letech dokonce řekla své kamarádce, že už „to“ má za sebou, aby se nemusela cítit trapně. Dodnes jí je prý nepříjemné, když se lidé někde baví o sexu, a tak raději odejde z místnosti. Je jasné, že v knize, která vychází 2. 4., se lidí určitě dozvědí ještě mnoho dalších pikantností.

Reklama

Další články

Načítám