Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komediální hvězda Rebel Wilson (44) si sice podmanila Hollywood, ale jinak je to hrdá Australanka. Kalifornii tak dala na pár dní sbohem a odjela do své prosluněné domoviny. Společnost jí dělá její snoubenka Ramona Agruma a navíc několik společných přátel.

Oblíbená herečka, známá mimo jiné z filmů Ženy sobě, Jak porodit a nezbláznit se, Pařmeni, Maturitní ročník, Holky na tahu či ze tří pokračování muzikálů Ladíme, vyrazila s Ramonou nachytat bronz na jednu z nejslavnějších pláží světa Bondi v Sydney. Na Rebel, které se před časem podařilo shodit úctyhodných 35 kilogramů, bylo znát, že ji pobyt v jejím rodném městě doslova nabíjí energií, a už cestou na pláž měla úsměv od ucha k uchu.

Wilson tvoří pár s designérkou necelé dva roky, ale je to láska jako trám. Když se Rebel, která předtím dávala ve vztazích přednost mužům, svým fanouškům z citů k ní vyznala, použila krásná slova: „Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho… Co jsem ale možná opravdu celou tu dobu potřebovala, byla princezna od Disneyho.“

Po půl roce vztahu přišly na řadu zásnuby a o pár dní později se herečka pochlubila s další úžasnou novinou, že se stala maminkou. Holčičku Royce Lillian jí odnosila náhradní matka a herečka se tehdy nechala slyšet: „Nemohu ani popsat, kolik lásky pro ni mám. Je to krásný zázrak. Chci poděkovat všem, kteří se na tom podíleli. Tohle byl rok tvoření… Ale speciálně chci poděkovat náhradní matce, která ji odnosila a porodila s takovou laskavostí a péčí. Děkuji, že jsi mi pomohla založit vlastní rodinu. Je to úžasný dar.“

Reklama

Další články

Načítám