Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Voyo startuje druhá řada show Růže pro nevěstu, kde bude osmnáct žen bojovat o srdce atraktivního svobodného muže. Každá z žen se bude snažit dojít až do finále, kde pouze jednu požádá úspěšný a pohledný podnikatel Radek o roku.

Charismatickému „panu Božskému“ je 34 let. Radko Urbanyak se narodil v Banské Bystrici, ale již deset let žije a podniká v norském Oslu, kde je spolumajitelem několika luxusních barů. Přestože o ženy nikdy neměl nouzi, životní lásku se mu dosud nepodařilo najít.

„Zatím jsem nenašel tu pravou ženu pro dlouhodobý vztah. Všechen čas věnuji své práci, která je pro mě prioritou, a tam soustředím svou veškerou pozornost. Byl jsem ve fázi života, kdy jsem si užíval samotu a vyhovovalo mi to. Cítím však, že možná přišel čas i na lásku. Tak uvidíme, jestli potkám tu pravou,“ říká Radko v tiskové zprávě, kterou Super.cz poskytla TV Nova.

A jak si Radko představuje svou budoucí životní partnerku? „To je těžká otázka. Měla by mít podobné vlastnosti jako já – být pracovitá, cílevědomá, mít vztah ke sportu, být inteligentní, ať si máme o čem povídat. A samozřejmě musí umět plynně anglicky. To je pro mě základ, aby si měla co říct s mými přáteli. Na vzhled nemám konkrétní požadavky, ale atraktivita by tam chybět neměla. Nemám rád líné, nic nedělající ženy, které nonstop zírají do mobilu,“ podotkl Radek. V galerii se podívejte, jaké kočky budou bojovat o jeho přízeň a jakou luxusní vilku budou obývat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám